5 dages challenge

kom igang helt gratis

Nemt og overskueligt

GRATIS

Med denne 5- dages challenge kan du helt gratis få en fornemmelse af hvad der rent faktisk skal til for at skabe resultater og beholde dem, før du investere i noget. Du finder også ud af hvad DU skal gøre for at komme i mål, og muligheden for at kunne få direkte hjælp af en dedikeret coach. 

Tilmeld dig nu.

Denne Gratis 5-Dages Challenge Vil Hjælpe Dig Med:
✓ Smide Fedtet – Alt du skal bruge for at smide fedtet og holde det!
✓ Tag Kontrol – En trin-for-trin vejledning, som viser dig, hvordan du kan tage kontrol over din tid og prioritere dig selv.
✓ BLIVE SUPERWOMAN – Eliminer kaosset, så du kan være, se ud og føle dig som den SUPERWOMAN, DU ved du kan være…

I denne challenge får du:
✓ Mulighed for online coaching
✓ Mulighed for gratis 1:1 session med en uddannet coach, hvor vi snakker om dig, og laver en personlig plan.

✓ træningsprogram. Både center & hjemmetræning, med valg for begynder eller avanceret 
✓ En masse HIIT træninger, der kan lavet til enhver tid (og du kan beholde for evigt)
✓ Daglig video omkring kost, træning & mindset.
✓ 24/7 email support og coaching

Dag 1: Hvad Der Har Holdt Dig Tilbage

For at starte vores rejse mod vedvarende resultater, er det essentielt, at finde ud af hvorfor vi ikke er der endnu. Hvad der har ført os til hvor vi er nu, og hvad der må stå i vejen for os, når vi ændre der hvor vi er. På Dag 1 kommer vi ind til ‘Sandheden’ og finder ud af præcis hvor du er i dag, og hvorfor.

+Bonus screening og kostlist

Dag 2: Nøglen Til At Smide Fedtet

Ligeså vigtigt som det er at vide hvor vi er henne i dag, ligeså vigtigt er det at vide hvor vi gerne vil hen. At sætte et mål i sig selv er dog ikke nok. Nej du skal virkelig danne dig et klart og tydeligt billede. En ‘Vision’. Dag 2 går ud på at danne dette billede og blive klar over præcis hvor DU gerne vil være om 1 år, samt hvorfor.

Dag 3: Bliv En Stærk SUPERWOMAN!

Superwoman er selvfølgelig mit begreb. Men hvis DU skulle beskrive en “superwoman” hvad vil DIN version af en superwoman være? Min version er en kvinde der er i kontrol. Kontrol over sine følelser og sin fysik og reagere efter sine prioriteter. Det er hvad vi skaber på Dag 3. Som en bonus får du også dit gratis træningsprogram, både til styrketræning, samt træning uden udstyr hjemmefra.

Dag 4: Sådan Undgår Du At Brænde Ud

På Dag 3 snakkede vi om det at blive og være superwoman. For at du kan skabe DIN version af superwoman for dig selv, har vi brug for kontinuerligtet. Der er brug for at vores dage med at starte og stoppe er slut. Dagene med usikkerhed og “virker det her nu også for mig” er ovre. På Dag 4 går vi i dybden med dine prioriteter og dine faktiske handlinger. Er du klar på at tage udfordringen op?

Dag 5: Beslutning I Dag, Fremtid I Morgen

Vi har på kun 5 dage været i gennem hvad du skal bruge for at skabe din fremtid. Men… Lige nu, hvor stor er chancen for at du faktisk fortsætter? at du faktisk laver arbejdet, holder dine prioriteter og skaber DIN version af superwoman? Lige nu er du nok meget motiveret for at gøre det og tænker “JA!, Endelig, nu gør jeg det!”. Men hvor mange gange har du sagt det før? På dag 5 snakker vi om, hvordan du faktisk kan fortsætte. hvordan du kan tage valget og ikke stoppe igen.

Hvad siger tidligere klienter?

Stop drømmene, tag handling