faq

Hvorfor personlig træning

Et forløb med mig som din personlige træner, betyder træningen bliver direkte målrettet din person, helbred, form og dit behov, hvilket ikke er muligt i samme grad uden den personlige træner, enten på grund af begrænset tid til rådighed eller i holdtræning på grund af det store deltager antal.

Jeg samarbejder også med en fysioterapeut, som kan være behjælpelig hvis der skulle opstå kritiske skader.

Med personlig træning kan du opnå de mål, du altid har drømt om og vil få hjælp til både træning, inspiration til kosten, samt hjælp til at finde/fastholde motivationen.

Hvordan foregår personlig træning?

Hele idéen med personlig træning er, at træningen er personlig. Dvs. træningen og metoden er skræddersyet præcis til dine behov og mål. Hvis du har adgang til en træmningscenter vil træningen typisk foregår her, med diverse vægte. Det er også muligt at få træning uden for træningscenteret, hvilket typisk vil være med egen kropsvægt af diverse øvelser.

Hvad er online personlig træning?

Med online personlig træning er der mulighed for at være ekstra fleksible. Træningen kræver en god potion selvmotivation, og jeg anbefaler at starte med et “face-to-face” forløb inden vi går online. Med online personlig træning, får du træningsplaner der passer til dig, samt en analyse på din udvikling og mål. Der vil løbende blive opdateret på både træningsplan og mål, eftersom du progressere i din træning.

Hvad er bedst for mig?

Jeg har skrevet nogle artikler omkring hvilken slags træning man skal vælge. Hvis du gerne vil være sikker på at vælge det rigtige, bør du tage kontakt til mig.

Hvem kan have gavn af personlig træning?

Stort set alle kan have gavn af at et individuelt forløb. Jeg har faktisk selv min egen personlige træner. Både fordi jeg godt kan lide at sætte mig mål og blive holdt op på dem – det hjælper mig med at overholde mine mål. Men også fordi, at jeg nyder at få den 100% opmærksomhed, som jeg får af min personlige træner. Det giver mig mulighed for at få finpudset min teknik og samtidig blive presset lidt mere end hvis jeg trænede alene. Efter min mening burde alle have en personlig træner.

Hvad hvis jeg ikke har adgang til et fitness center?

Hvis du ikke har adgang til et fitnesscenter, men stadig gerne vil have personlig træning, bør du kontakte mig, så vi kan lave en aftale.

Hvordan tilmelder jeg mig personlig træning?

Den nemmeste måde at tilmelde sig, er ved at kontakte mig, så vi kan sammensætte den individualiserede plan sammen.

Kontakt

Jeg vender tilbage hurtigst muligt