MALMGREN FITNESS

Få styr på din træning og nå nye højder!
Kontakt

Er du klar til at skabe din drømmefysik? Stop drømmende og start i dag!

Træning & socialt awesome liv?

Før i tiden troede jeg på, at hvis man gerne ville være trænet & have en flot fysik, ja så skulle der trænes hver dag, spises sundt, og ALDRIG ALDRIG drikke alkohol. I dag har jeg heldigvis fundet en anden og mere medgørlig vej til at få en trænet fysik og et stort overskud, samtidig med at jeg spiser hvad jeg vil. Det er en livsstil, jeg er glad for, og vil dele med alle, som er klar på at få mere energi!

TAG DIN TRÆNING TIL ET ANDET NIVEAU

FÅ SKRÆDDERSYEDE TRÆNING OG KOSTPLANER

Personlig Coaching

Personlig træning er et skræddersyet forløb med det formål at hjælpe DIG til at nå dine fysiske målsætninger. Sammen udarbejder vi en strategi, så DU kan opnå vedvarende resultater

Læs mere | Kontakt

Online Coaching

Online coaching er et online forløb, hvor DU med stor fleksibilitet kan træne hvor, og når du vil. Du vil få værktøjer til at skabe din egen udvikling og udannet, ikke bare til at få gode resultater, men at blive ved med at forbedre dig selv. DU bliver støttet gennem hele processen gennem e-mail, skype og live konsultationer.

Læs mere | Kontakt

Hvorfor blive ved at træne på samme gamle måde, og ikke opnå resultater? Start i dag og lad os sammen skabe en ny forbedret tilgang!

Kostplaner tilpasset DIT behov

Kun med en kostplan kan DU opnå exceptionelle resultater. Vores kostplaner er selvfølgelig lavet præcis til DIG og dine mål. Er du typen der ikke gider tænke over hvad du skal købe og lave til aftensmad? så laver vi en 100% gennemført kostplan, der beskriver hvert måltid. Vil du gerne have mere fleksibilitet, laver vi en kostplan og uddanner DIG inden for ernæring, hvad DU har brug for, og hvilken slags måltider der passer dine mål.

HVAD SIGER MINE KLIENTER OM MIG

Først og fremmest vejede jeg 77 kg inden jeg begyndte at træne sammen med dig, i dag vejer jeg 73 kg og er 2 kg fra målet! Derudover var mit ønske at stramme op og få større muskelmasse og det har jeg allerede fået og er virkelig tilfreds. At tale om vanerne har hjulpet godt på vej, bare det at huske at drikke mere tager af ens sult. Og så din app den har været guld værd, det at følge sin udvikling men også se programmet der er så let tilgængelig med vejledningen oveni det har været fedt at få!
Så alt i alt føler jeg at være super heldig at få dig som træner, du er vildt motiveret og engageret i at undervise korrekt og er effektiv som mulig, du brænder for det du laver og det er klart vejen frem til tilfredse kunder.

Aukse

Jeg startede mit online forløb med Mathias i April 2017, siden da er jeg gået fra en fedtprocent på 23 til 18 og mine muskler er blevet mere markerede. Jeg satte mine mål op for mathias så han på den måde lavede det perfekte træningsprogram til mig. Igennem det online forløb lærte jeg hvordan jeg sammensætter min egen træning og madvaner. Jeg fik hjælp til at starte træning med vægte på en sikker og holdbar måde. så jeg følte mig meget mere selvsikker nede i træningscentret. Da jeg nu vidste præcis hvordan øvelserne skulle laves og hvilkel muskel der bruges. Det var helt sikkert pengene værd! og det sparede mig for mange forgæves timer i fitness centre. Det blev meget mere overskueligt at blive fit.
Rikke

Tusin tak for alt din hjælp. Jeg har bestemt ikke kunne gør alt det her for mig selv uden din hjælp.

Tak fordi du har lyttet, været proffesionel hele vejen igennem. Du har fået træning til at være en leg, grint, presset mig og givet mig lyst til at fortsætte i samme stil fremover.

You are AWESOME! 🙂 🙂

Michelle

“Der er ikke meget mere jeg kan sige om Mathias Malmgren og Malmgren-Fitness end, at han er en formidabel træner. Sød, rar, venlig, tålmodig, og dog bestemt, og han kan få en til at prøve igen og igen og gøre mere og mere. Herligt!

France

Jeg har længe gerne ville mere med min træning, men synes ikke jeg kom nogen vegne uanset hvad jeg gjorde. Jeg signede op for et forløb med Mathias som personlig træner og har lært utrolig meget siden. Min træning er nu mere målrettet, jeg er blevet stærkere og jeg går konsekvent fremad.
Emil

Er du klar til at få en rigtig plan, og opnå DINE mål?

FØLG MED PÅ