Et par “go-to” opskrifter
Mathias Malmgren | 31. maj 2017
Toast med avokado & æg
-Her er nogle af de opskrifter jeg bruger, hvis jeg skal lave en lækker snack, der samtidig er sund og god efter træning.
Ingredienser:
1 Moden Avocado
2 stykker fuldkornsbrød
2 æg
Lidt hot-source
Fedtfri Cheddarost
salt/peber
Tilberedning:
Fjern avocado fra dens skræl, put det i en skål og mos avokadoen. Bland salt og peber i efter smag. Kom æg på en smurt stegepande, steg eller scramble til de har den ønskede konsistens. Mens æggene bliver færdige, kan brødet skæres og ristes. når brødet er færdigristet, kom avokadoblandingen på toast og læg æggene over. Til slut, kom lidt hot-source på toppen.
Trada!
I alt:
600 kcal
35gr. Kulhydrater
71gr. Fedt
46gr. Protein
Toast med avokado & æg
Stærk Kung Pao Kylling
ingredienser:
900gram hakket kyllingebryst
600gr. hakket hvidløg
600gr. bælg ærter
750gr. Hakket peberfrugt
300gr. cashewnødder
smørelse til panden
60cl vand
4 spiseske tomatsauce
1 spiseske riseddike (behøves ikke)
2 spiseske kokossukker
1 spiseske hakket ingefær
1 spiseske rød chili sauce
Tilberedning:
Alle ingredienser til saucen kommer i en skål som piskes. Kom smørelse (olie/smør/spray) på panden og sæt på medium varme. Når stegepanden er varm, kom hvidløg på og rørr i 2 minutter Tilsæt hakket kyllingebryst, kog kylling i ca. 6-8 minutter, kom peberfrugt på og rør i ca. 3 min. kom langsomt tomatsaucen i og rør om nødvendigt. Kom til sidst cashewnødder i blandingen.
I alt: (ca. 6 portioner)
Kalorier: 2064
Fedt 78gr.
Carbs 102gr.
Protein 228gr.
Stærk Kung Pao Kylling
Sødekartoffel fritter:
Ingredienser:
Søde kartofler
Avokado olie
Hvidløgs pulver
Salt/Peber
paprika
Forberedelse:
Skræl (eller skyl kraftigt, vil du gerne have skrællen med), skær og kom de søde kartofler i avokadoolie. Bag dem ved 190 grader i 12 minutter derefter vend dem. Bages ved 180 i yderligere 8-12 minutter. Har ikke perfektioneret madlavningstiden endnu, men dette er et ca. estimat. Det afhænger også af, om du vil have dem bløde og saftige eller mere sprøde.
Sødekartoffel fritter
Zucchini både:
Ingredienser: (2 portioner)
3 store Zucchini og / eller squash
225 gr. kylling
4 skiver kalkun bacon
1 ½ portion fedtfri cheddarost
250gr. ren græsk yoghurt
50gr. Jalapenos
50gr. Chilli source
Tilberedning:
Forbered kyllingen og forvarm ovnen til 170 grader Skær zucchini på langs så de bliver halve. Brug en ske eller lignende til at skære indmaden ud af squash/zuchinni. Kom bacon i mikroovnen i 90 sekunder Tør alle ingredienser og bland i en skål med den græske yoghurt. Fordel blandingen i bådende. Bages i 35 minutter.
I alt: (2 portioner)
560kcal
10gr. Fedt
26gr. Kulhydrater
88gr. Protein
Zucchini både
Bananpandekager
OPS: indeholder affilate link
Ingredienser: (2 portioner)
2 æg (cirka 100 gram)
2 bananer (cirka 200 gram uden skræl)
30 gram havregryn
Valgfrit:
100ml minimælk
25gram MyProtein Protein pulver
Kanel
Blåbær (som topping)
Tilberedning:
Bland alle ønskede ingredienser (undtagen blåbær) i en skål eller blender.
Steg pandekagerne på en pande i en smule smør indtil de er gyldne.
Nyd dem varme eller afkølede med blåbær på toppen.
I alt: (2 portioner)
620kcal
16gr. Fedt
82gr. Kulhydrater
40gr. Protein
Nyd dem, og skriv gerne hvad du synes.
Bananpandekager
0 kommentarer