ONLINE COACHING

“Online coaching is the way of the future”

Hvorfor Online Coaching?

Behøver du ikke en træner der står over dig og motiverer hver gang i træningscenteret?
Online coaching er for dig der har motivationen og disciplinen på plads, men mangler retningslinjerne, målinger og den konstante udfordring. Med online coaching kan du få en fleksibel løsning til det personlig træning er. Online træning kan give det fremskridt DU har brug for!

Fordele ved online coaching: 
-Billigere i forhold til face-to-face træning
-Mere fleksibelt i forhold til trænings tid og sted

Ulemper ved online coaching:
-Brug for større selvmotivation
-Ingen direkte korrektion af svære løft

Online coaching virker! Det er for dig der har styr på træningen og motivationen, men mangler støtte i form af gode mål og en fokuseret plan, der kan undgå at du bliver stillestående i din progression.

KALORIER

%

FEDT

%

KULHYDRATER

%

PROTEIN

Hvad driver mig og min coaching

Passion

Jeg har altid haft en passion for kropslig udvikling, sport og fitness. Jeg elsker at se udviklingen på mig selv og andre. Hvor langt vi kan nå med lidt hjælp fra hinanden

Formål

Mange tror på at formålet med et job er at tjene penge. Alle skal selvfølgelig kunne leve, men jeg tror på at et job skal mere end at betale regninger. Jeg tror på at et job skal udfylde flere formål. At hjælpe andre mener jeg, er det største formål ens job kan have. Det er derfor jeg gør hvad jeg gør, på daglig basis.

Kvalitet

Jeg har personligt haft både rigtig gode, men også dårlige trænere og coaches. Kvalitet i coaching betyder rigtig meget for mig, og hvis vi ikke er det rigtige match, henviser jeg hellere til en anden der er, end at skabe middelmådige resultater. Kvaliteten af min coaching betyder at jeg kan stå op hver dag og være glad for det jeg gør.

Vision

Visionen er at skabe et fællesskab af medmennesker der alle har, eller har opnået, en hvis passion for træning og generel personlig udvikling. Tilmeld dig og vær med til at skabe en bevægelse!

Er du klar til at tage din træning til næste niveua?

FØLG MED PÅ