Hvad Er Malmgren Fitness?

Min Mission

At hjælpe kvinder med at skabe en sund og selvsikker krop, igennem vedvarende kost & træningsvaner.

Om Mathias Malmgren

Hej! Mit navn er Mathias Malmgren. Jeg hjælper mødre med at smide de overflødige kilo, skabe mere selvtillid, tro på dem selv, og lækre nye vaner de kan være stolte af. Det gør jeg (og vores team) igennem Superwomansystemet, som kom til verdenen i 2018 efter nogle meget alsidige år som træner for alt fra småbørn, til teenagere, til direktører og ja, mødre.
 
 
Jeg startede Malmgren-Fitness og begyndte at fokusere udelukkende på mødre, fordi det var og er, her jeg ser den største forandring, på baggrund af den viden, hjælp og opbyggende vaner jeg giver. Der er bare SÅ meget, som ændre sig, når MOR har det godt. Det er ikke kun dig selv som person, men som følge af din succes også børnene, arbejdet, og ja, familien som helhed, der alle får og har det bedre til hverdag med mere overskud og energi.
 
 
Jeg selv har dyrket sport fra helt lille og blevet opdraget med aktivitet og mad fra mine bedsteforældres egen gård. Idet har jeg været utrolig HELDIG, at jeg som helt lille og igennem hele min opvækst helt tilfældigt fik skabt gode og sunde vaner og rutiner omkring kost & træning. Jeg ved også, at det ikke er alle, der er ligeså heldige som mig, og det knuser mit træner-hjerte, når jeg høre folk (og specielt mødre) bebrejde sig selv, og virkelig tro på at det er DEM, der ikke er gode nok! Det er IKKE sandt! Du har bare ikke brugt et system der fungerer.
 
 
Dette er grunden til Malmgren-Fitness & Superwomansystemet. For at hjælpe mødre overkomme dårlige kurer, yoyo-vægt, energi og selvværd. Til en hverdag med overskud, glæde og LYST til at gøre ting, alting.
 
 
I dag har jeg investeret over 10 år af mit liv, mere end 200.000 kr. og en MASSE blod, sved & tårer (okay, heldigvis ikke så meget blod…), for at kunne levere det BEDSTE produkt og service til mødre, der gerne vil leve deres bedste liv, så længe som muligt.
 
 
Jeg glæder mig til at tage i mod dig også 🙂 Book en samtale, så vi kan begynde starten på mindre vægt og mere overskud.